Wat is TomTom Bridge en hoe werkt het?

Geplaatst door

TomTom Bridge is een navigatiesysteem dat ontwikkeld is voor het bedrijfsleven. Het navigatiesysteem is sinds 2014 op de markt. De TomTom Bridge is eigenlijk een tussenvorm tussen een navigatiesysteem en een tablet. Het mooie aan de TomTom Bridge is dat het de navigatiesoftware van TomTom heeft, maar dat TomTom speciale API en SDK-pakketten heeft ontwikkeld zodat gebruikers het navigatiesysteem zelf aan kunnen passen.

Voor wie is TomTom Bridge geschikt?

TomTom Bridge is vooral geschikt voor gebruikers in de zakelijke markt. De TomTom Bridge biedt gebruikers de mogelijkheid om hun navigatiesysteem zelf aan te passen. Hierdoor wordt het overbodig om twee verschillende apparaten te gebruiken. Het feit dat de TomTom Bridge aangepast kan worden zorgt ervoor dat er eindeloze mogelijkheden zijn.

Zo kan een bedrijf dat bijvoorbeeld goederen aflevert bij een klant de pakbonnen digitaal laten ondertekenen via het navigatiesysteem. Doordat er mogelijkheden zijn om je eigen software aan de TomTom Bridge toe te voegen zijn de mogelijkheden eindeloos.

TomTom Bridge vooral voor bedrijven

Dit navigatiesysteem is vooral ontwikkeld voor de zakelijke markt. Het navigatiesysteem is relatief gezien niet goedkoop. De mogelijkheid om extra functies aan je navigatiesysteem toe te voegen is echter wel redelijk uniek te noemen. Doordat de mogelijkheden met dit navigatiesysteem vrijwel eindeloos zijn, is het voor bedrijven zeker een geschikt navigatiesysteem te noemen.

Technische specificaties TomTom Bridge

Technisch gezien is de TomTom Bridge een state of the art navigatiesysteem. Het navigatiesysteem beschikt over een groot 7” touchscreen, beschikt over WIFI, 3G en NFC. Daarnaast is de batterij verwisselbaar. Uiteraard kunnen gebruikers van een TomTom Bridge gebruik maken van TomTom Traffic en TomTom Maps.
Dit navigatiesysteem stelt bedrijven in staat om tijd te besparen en efficiënter te werken. Dat doet het niet alleen door het mogelijk te maken om maatwerk-functies aan het navigatiesysteem toe te voegen, maar bijvoorbeeld ook door het plannen van slimme routes. Zo staan medewerkers minder lang in de file en wordt er tijd bespaard.