TomTom Home update

Updaten via TomTom Home is noodzakelijk als je een navigatiesysteem hebt. Een navigatiesysteem wordt op een bepaald moment geproduceerd, maar de wegen stoppen niet met veranderen op het moment dat jij jouw TomTom hebt aangeschaft. Daarom zal je van tijd tot tijd je TomTom moeten updaten. Updaten via TomTom Home is makkelijk en eenvoudig. Via dit programma, wat overigens gratis te downloaden is via de website van TomTom, update je je navigatiesysteem binnen mum van tijd. Zo weet je zeker dat je TomTom over de juiste firmware beschikt en heb je de nieuwste kaarten bij de hand.

Updaten via TomTom Home is makkelijk en eenvoudig

Een update uitvoeren via TomTom Home die je binnen mum van tijd. Uiteraard is het belangrijk dat je je TomTom hebt aangesloten op je computer. Je doet dit via de bijgeleverde USB-kabel. Als je je navigatiesysteem eenmaal hebt aangesloten op je computer, kun je je TomTom updaten dia TomTom Home. Als dit programma op je computer is geïnstalleerd, dan zal het programma zichzelf openen. Opent het programma zich om een of andere reden toch niet, dan kan je alsnog je TomTom updaten via TomTom Home. Dit doe je door naar ‘alle programma’s te gaan en het TomTom Home te openen.

Een update uitvoeren via TomTom Home

Als je TomTom is aangesloten en je hebt TomTom Home geopend, dan kan je je navigatiesysteem eenvoudig updaten. Dit doe je door naar het beginscherm van TomTom Home te gaan en te klikken op ‘Update mijn navigatiesysteem’. Vervolgens wordt er gezocht naar een update. Als er een nieuwe update beschikbaar is, dan moet je die downloaden. Na het downloaden van de update zal de update via TomTom Home geïnstalleerd worden op je navigatiesysteem. Het is erg belangrijk dat je je TomTom niet loskoppelt van de computer totdat TomTom Home aangeeft dat de update is voltooid.