Ik ben de activatiecode van mijn TomTom kwijt

Geplaatst door

Als je de activatiecodes voor je TomTom kwijt bent, dan kan dat problemen opleveren. TomTom wil zijn diensten en updates uiteraard alleen aanbieden aan mensen die ook daadwerkelijk een TomTom hebben gekocht. Als je je activatiecode van je TomTom kwijt bent, dan doe je er goed aan om je activatiecode zo snel mogelijk weer terug te krijgen.

Wat is het probleem als je je activatiecode van je TomTom kwijt bent?

Als je je activatiecode van je TomTom niet meer hebt, dan kun je geen nieuwe producten en updates downloaden. Dat is belangrijk, omdat na verloop van tijd je TomTom veroudert raakt. Via de software die TomTom ter beschikking stelt kun je je navigatiesysteem weer up-to-date brengen, maar dan moet je je navigatiesysteem wel eerst activeren met de activatiecode.

De activatiecode van je TomTom kwijt? Vind deze terug!

Als je je activatiecode van je TomTom kwijt bent, dan kan je deze terugvinden via TTcode.com. Om de activatiecode op te halen heb je wel twee andere codes nodig. In de eerste plaats heb je de productcode nodig. De productcode kun je op verschillende manieren achterhalen. In de eerste plaats staat deze op het hoesje van de CD/DVD. Het je deze niet meer dan kan je de productcode achterhalen via TomTom Home. Je gaat dan naar ‘Activeer Software’ en vervolgens naar ‘opties’. Daar kies je voor ‘Explore’. Vervolgens kies je de kaart die je wilt activeren. De productcode komt dan in beeld.

Hoe vind je de apparaat code van je TomTom

Als je vervolgens je navigatiesysteem aanzet en je klikt op het schermpje versie, dan krijg je direct de apparaat code te zien. Vervolgens kun je de apparaat code en de productcode invoeren op de hierboven genoemde website. Als je gegevens correct zijn krijg je vervolgende de activatiecode van je TomTom en kun je je product gaan gebruiken/updaten.