Hoe registreer je een nieuwe TomTom

Geplaatst door

Als je een nieuwe TomTom hebt gekocht, dan moet je die eerst registeren. Voor veel mensen zal dit zo te doen zijn, maar voor anderen kan de vraag aan de orde komen: Hoe registreer je een nieuwe TomTom? Het registreren van een nieuwe TomTom is heel eenvoudig. In een paar simpele stappen heb je je nieuwe TomTom geregistreerd en kun je deze simpel updaten en voorzien van recente kaarten.

Registreer je nieuwe TomTom via TomTom software

Als je je nieuwe TomTom wilt registeren dan moet je dit doen via de TomTom software. Deze software is beschikbaar via de TomTom website. Het ligt eraan welk type TomTom je hebt welke software je moet installeren. In ieder geval moet je of MyDrive Connect of TomTom Home downloaden en installeren.

Na de installatie: registreer je TomTom

Als je de software van TomTom hebt geïnstalleerd krijg je de mogelijkheid om in te loggen op je TomTom-account, of om een nieuw account aan te maken. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om je product te registeren. Na de registratie zal je een mail ontvangen waarin de registratie bevestigd wordt en waarin je vervolgens gelijk extra aanbiedingen krijgt voor aanvullende diensten die TomTom aanbiedt.

Wat kan ik met de registratie van mijn TomTom?

Uiteraard komt de vraag bij je op: waarom moet ik mijn TomTom registreren? Het antwoord op die vraag is aan de ene kant simpel: op die manier kan je je product updaten en voorzien van nieuwe kaarten en software. Het registreren van je TomTom heeft echter nog meer voordelen. Als je je aanmeldt bij TomTom dan krijg je de mogelijkheid om nieuwsbrieven te ontvangen. In deze nieuwsbrieven wordt je attent gemaakt op kortingen en aanbiedingen die het bedrijf heeft. Vaak kun je zo op een goedkope manier kennis maken met de overige diensten die het bedrijf aanbiedt.